Munsårsepedemi

JAG HAR RÅKAT UT FÖR EN MUNSÅRSEPEDEMI

Jag fick munsår typ v 3, det höll i sig ungefär en hel vecka innan det fösvann. Skönt att det är borta tänkte jag. 3 veckor senare fick jag munsår igen och tänkte att det var det värsta att jag skulle få två munsår på en månad, men vad kan man göra åt saken liksom....... Detta munsår höll i sig i 4 dagar och på den fjärde dagen var det borta, WOHO!

Detta var den dagen Christian kom hem så jag var så glad att det hann försvinna tills han kom hem så att man kan pussas. Men så kul ska vi INTE ha sa min kropp och skaffade sig ett nytt munsår precis över det gamla, SAMMA dag som det andra försvann?!?!!!!! Inga pussar här inte..

Jag är vid det här laget en väldigt bitter människa.

Munsår nr 3, som alltså kom samma dag som munsår nr 2 försvann och även samma dag min kära kom hem från Thailand, höll i sig i 4-5 dagar. ÄNTLIGEN får jag pussas tänkte jag, och det gjorde jag......... i två dagar för sen kom munsår nr 4. Ja, du läste rätt. MUNSÅR FUCKING NR 4!!!!

Jag är en BITTERF*TTA just nu!



Hannas munsårsschema

Munsår nr 1: v.3
Munsår nr 2: 12/2 - 16/2
Munsår nr 3: 16/2 - 21/2
Munsår nr fucking 4: 23/2 - ?

Vi får väl se hur många fler det blir... Jävla skit!


Tack, mitt hjärta, för alla stunder du ger mig!

Christian kom hem från Thailand i måndags och det var alldeles jättehärligt att få träffa honom igen! Vi har haft en skitmysig vecka tillsammans =)

I Fredags jobbade jag på Nori och sen kom Christian och hämtade mig. Vi åkte hem och hade myskväll med godis och chips.

I Lördags gick vi på hockey och såg LHC - Frölunda.. Vi förlorade med 4-1 tyvärr... Efter hockeyn åkte vi hem till mig och gjorde chili con carne, sen drog vi in till stan och gick på bio. Vi såg The curious case of Benjamin Button, den var lång men rätt bra =)

Han är en fantastisk människa den där Christian, min underbara!

Jag ville ju pussaaaaaaaaaaaas!!!!!!

Jag hade en mardröm inatt, vaknade kl 04.55 och hade grym ångest! Jag drömde att Christian hade kommit hem från Thailand och att vi låg o kramades i sängen. Plötsligt låg jag på sjukhuset och hade opererats. Väldigt random.. Efter det var jag plötsligt i nån skola och skulle sluta för terminen och ha lov.. Jag missade tre bussar hem av nån mystisk anledning o så kom jag plötsligt på att jag skulle ringa Christian efter jag hade slutat för att jag skulle sova hos honom. Jag försökte ringa några ggr men han svarade inte först, när jag väl fick ett svar i telefonen var det nån tjej som svarade. Jag Frågade förvirrat om jag fick snacka med Christian och tjejen sa att han hälsade att han skulle ringa upp när han va på vårdcentralen(?). Jag frågade vem hon var men hon ville inte säga och jag blav snabbt ledsen och orolig. Tjejen sa att hon, Christian och Johanna, vem det nu är, skulle ut de kvällen. Jag blev så jävla ledsen och arg att han gjorde så mot mig, jag var helt övertygad om att han var otrogen mot mig.. Jag satte mig på sista bussen hem och var arg och ledsen.. Sen vaknade jag och hade gryyym ångest.

Jag väckte Sara och vi tog en cigg sen gick jag och la mig igen..

När jag vaknade upptäckte jag att min munsår jag fick för några dagar sen är borta. Jag hittade också ett nytt munsår precis över det gamla.. SÅ jäääääääääävla irriterande!!!!!!!!! Jag ville ju pussas idag!

Alla hjärtans dag

Igår hade jag och Fredrik spelning på HG. Jag var jättenervös innan, men efter första låten försvann det.. Spelningen gick skitbra och jag hade så jävla kul! =) Vill sjunga meeeer!

Idag är det alla hjärtans dag, jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på.. Hade gärna haft en mysdag med Christian men han är fortfarande i Thailand så det blir svårt =P Vi får ta en mysdag när han kommer hem istället =)

Antingen segar jag bara idag, går på kravalentine eller kollar om jag kan jobba.. Jag borde ju jobba men känner mig inte direkt motiverad till det. hehe...

Pappa är här nere och hälsar på så snart ska vi dra till tornby och köpa billig mat på Maxi. Man måste ju passa på när man han nån med bil på besök =P


ha en bra alla hjärtans dag!

Spelning på HG

Imorn gäller det!

Jag ska försöka gå upp senast 10, då blir det frulle i vanlig ordning. Om jag hinner bli hungrig blir det lunch innan jag drar till skolan vid 12 för att ha historialektion. Efter skolan drar jag hem och käkar o sen kommer Fredrik hit halv 4 för då ska vi repa. Soundcheck kl 6 på HG och sen bär det hemåt för att käka, duscha och bli fiiin.. Spelningen är kl 23 och då gäller det =D

Idag fyller Christian 22 år men jag har inte kunnat fira honom eftersom att han är i Thailand på semester. Detta betyder också att han tyvärr inte kan komma på min spelning =/ Inte heller ska vi fira alla hjärtans dag ihop, men det hindrar oss inte från att ha mys nån annan dag =)

I miss hiiim!

Hobbitfötter

Varför har jag fått fula, breda hobbitfötter med fula tår? Mina systrar har nätta och smala fötter, en annan föddes som den fula ankungen =P

Jag kom en dag på vad jag ville tatuera och VAR den skulle sitta.. Äntligen! Jag vill tatuera mig på ena foten. Sen slog det mig att mina fötter är asfula =P Jag är rädd att folk kommer att se en ful fot istället för en grym tatuering.. Vill ju att tatueringen ska vara det man tittar på.. Nu är jag inte lika säker på om jag ska tatuera mig på foten längre, men om jag inte gör det kan jag inte tatuera in samma sak som jag hade tänkt från början. Den sortens tatuering passar inte riktigt nån annanstans.. prutt!

Jag har breda hobbitfötter. Jag har fula "simhudstår". Jag är nästan plattfot, mer på ena foten. Jag har hallux valgus vilket inte direkt gör mina fötter smalare. Nu ser ni värsta häxfötterna framför er med äckliga vårtor och knölar, men riktigt så illa är det inte.. Vad tror ni? Kommer man se en awesome tatuering eller en ful fot? eller en awesome tatuering PÅ en ful fot?

What to dooo?


Munsår IGEN?!!

Vafan!

Jag brukar få mina bajsiga munsår kanske en gång varje halvår, om ens det, och nu har jag fått munsår två månader efter varandra. Det SUGEEER!!! =P

Munsår kan komma i samband med stress, men jag har knappast varit stressad, snarare tvärtom.. Man kan få det i samband med förkylning, så det kanske kommer =P (hope not!) och så vet jag att man kan få det i samband med mensen också, måste vara det för det har fan tajmat i två månader nu....... irriterande!

Nu jävlar ska det bort iaf för på fredag är det spelning på HG, kul att sitta där och skylta med munherpes. Ännu viktigare är det att skiten är borta på måndag för då kommer Christian hem och då ska vi ha pusskalas. det måste, måste, måååste bort innan måndag! (annars gråter jag)

Annars då.... hm.. jo!

Imorn blir det redovisning i skolan o så äntligen kan mitt betyg i Svenska B sättas =) hoppas på MVG men jag tror på VG(+) som att det skulle hjälpa?!

Efter redovisningen ska nog jag och Fredrik ha långrep, men han är sjuk lagom till spelningen så vi får se hur det blir med det... Hoppas han kan och orkar repa, känner mig inte riktigt färdigrepad med alla låtar faktiskt.

Eftersom att jag inte har tjatat om det tillräckligt måste jag tjata lite till. Jag SAKNAR Christian massor! Nu får han fan komma hem och ge mig lite tjärlek! =)

på tisdag, på torsdag, på tisdag,  på torsdag...... på måndag, på måndag, på måndag, på måndag!

Puss! 

pannkaksmorgon

Jag vaknade typ 7- 7.30 av att mina systrar lät i lägenheten så jag gick upp nån gång då. Jag hade ett stort sug efter pannkakor så jag ställde mig hurtigt och stekte pannkakor till frukost =) Plockade ur diskmaskinen när jag ändå var igång..

Det konstiga är att jag mår lite konstigt efter frukosten, känner mig typ snurrig och yr, men gissningsvis är det bara för att jag sov så dåligt inatt.

Hade hoppats på att Christian skulle va inne på msn nu på morgonen men icke..

Aja, nu ska jag göra mig fin o sen är det skola. Jag ska ha Psykologi, den enda roliga lektionen på hela veckan! Efter lektionen ska jag klippa mig :D


Over and out!

Barn, jag vill ha barn förfan!

För några månader sen började jag tänka massa på barn och hur det är att vara gravid o så.. Har en jobig längtan efter barn nu som vägrar försvinna.. Tur som fan att man använder preventilmedel för annars skulle jag nog sitta i skiten =P

Jag och Christian har varit tillsammans alldeles för kort tid för att det skulle komma på frågan att vi skulle skaffa barn, och även om vi hade varit tillsammans länge hade han nog inte velat =P Jag är fruktansvärt pank och skulle knappast ha råd med det heller och det skulle även bli svårt att plugga och ha barn samtidigt..

Jag önskar liksom att jag redan hade en utbildning, jobb, pengar och en pojkvän som ville ha barn med mig som jag hade varit tillsammans med väldigt länge.. HAHA! Får väl bara vänta helt enkelt =/ bajs!


Tror inte att nån läser min blogg men jag kan ju fråga ändå.. Nån som känner igen känslan?

ha det bra!

Nytt försök... IGEN!

Jag är världens sämsta bloggare, skulle aldrig kunna tjäna pengar på det som awesome blondinbella of doom...NOT!


Gång på gång har jag tänk att nu ska jag börja blogga igen o så skriver jag ett inlägg och sen går det ett halvår.. men nu jävlar försöker vi igen!

Jag ligger i den nya soffan och kollar på top model. Jag borde egentligen plugga!!! Jag har en uppgift från Svenskan som aldrig blir klar, men på onsdag ska den redovisas så nu måste jag få tummen ur.. Har också en Historia-uppgift som känns krånlig, men man måste ju försöka iaf..

Christian har varit i Thailand i snart en vecka nu och jag SAAAKNAAAAAAAR honom som bara fan! Innan vi ses ska jag gå en vecka i skolan och sjunga på HG på fredag, sen blir det stockholm, där jag ska möta upp honom, och tusen pussar! =D

Min barnlängtan fortsätter som vanligt, men det kan jag förklara i ett eget inlägg..

C ya!

RSS 2.0