En elefant balanserade....

Jag börjar fundera på om grannarna över oss, som för övrigt har klagat över att vi har spelat musik med för hög bas kl 14 en lördag, har köpt en häst som de har flyttat in i lägenheten och nu galloperar på.. Eller har de kanske äntligen tagit det stora steget och bestämt sig för att klara av VM i riverdance och bara MÅSTE öva dygnet runt.. Eller kryddar de till sin vardag med lite skojsig charader och råkade dra kortet med texten "Elefant". Jag är inte bitter.

Och idag har jag gjort såhääääär mycket intressant...

Nu när jag ändå är i farten kan jag väl passa på att skriva lite om min dag. Vem vet när jag skriver nästa gång..

Jag gick upp halv 9, lika trött som jag alltid är nu för tiden. Åt knäckisar med ost till frulle. Shit, borde nästan radera den meningen. Alla som bryr sig om vad jag åt till frukost idag, skrik Heeeeeeyoooo! Sket i att duscha trots mitt fettiga hår. Det är ingen idé att duscha precis innan man ska jobba på donken för när man går därifrån har man ett äckligt lager av fett över hela kroppen iallafall.. Jag tog på mig min äckliga, fettiga och för övrigt väldigt fula skjorta som jag inte har tvättat på lite för länge och mina egna svarta jeans. Har inte haft tid att tvätta och har bara fått en skjorta från jobbet. Inga byxor eller skor. Bara en skjorta. Tur för mig att jag äger ett par svarta byxor och att jag har en vän som jobbar på donken som råkar ha ungefär samma skostorlek som jag.

Dagen på jobbet var rätt lugn, tusen cheeseburgare hit och hundra big mac dit. Börjar komma in i det på riktigt nu, frågar allt mindre och känner mig mer säker på det jag gör. Tar för mig mer. Det känns bra! En återkommande grej de senaste gångerna har varit att jag har stor ångest innan jag sticker till jobbet men har rätt kul när jag väl är där. Malin V kom förbi på jobbet idag, det var lite kul att servera någon man känner =)

När jag kom hem från jobbet tänkte jag att jag skulle duscha, men det hände ju inte.. En lite konstig grej med mig är att jag inte gillar att duscha. Måste alltid förbereda mig mentalt innan jag duschar =P Det är en av de många sakerna jag och mina systrar har gemensamt. Jag satte mig och pluggade istället. (Duschar imorn istället....) När Christian kom hem lagade vi nästan mat ihop =P Jag gjorde falukorv och stuvade makaroner (aka farlig korv och stuvade mandagroner som pappa brukar säga) och Christian rev morot. Vi satt och åt vid vår nybyggda bar och tittade på Desperate housewives som äntligen har kommit med ett nytt avsnitt. Jag hade ju tänkt plugga efter maten men så blev det ju inte. shocker!

Om du har läst såhär långt så måste jag säga grattis, or not! Du måste vara otroligt uttråkad!

Tack för idag, slut för idag. Imorn blir det tidig morgon med fyra timmars effektivt plugg, skola och sen lite mer plugg hade jag väl tänkt. Men som vi alla människor vet så blir det ju aldrig som man tänkt sig..

Gonatt!

Klagomur

Man är väl aldrig nöjd... eller?

När jag flyttade från Stockholm till Linköping med målet att studera till lärare var jag först tvungen att ta en omväg via komvux. Bläää, btw! Jag flyttade ifrån alla mina vänner till en stad där de enda vännerna jag hade kvar från förr var mina systrar. Jag blev väldigt uttråkad och understimulerad och mådde rätt dåligt. Jag klagade varje dag över att jag inte hade något att göra. Hoppades hela tiden att mina systrar inte hade något att göra så att de kunde umgås med mig. En vardag utan vänner, för lite pengar och inget att göra resulterade i en glåmig, deppig och mullig soffpotatis-Hanna.

Nu har jag äntligen klarat av komvux och pluggar andra terminen på lärarprogrammet. Jag har börjat sjunga i en kör, Lihtösen, och har också precis fått jobb på McDonalds. Plötsligt har jag ingen tid eller ork kvar och känner såklart stress över det.

Jag tänker så ofta på alla ensamstående mammor jag har träffat sen jag började plugga. Hur hinner dom med allt? Hur hinner man ta hand om sig själv, sitt/sina barn, plugga, jobba extra, ha någon slags egentid/hobby OCH sköta hemmet.. Jag har fan ingen aning.

Jag har plugg, extrajobb, kör, mig och hushåll att ta hand om och jag gör inte ens allt jag borde av detta men ändå känns det som att tiden inte räcker till. Blir skitstressad! Jag är kanske inte skapad för att ha för många bollar i luften.. Känns som att alla mina vänner är skitduktiga och gör allt som dom borde och ändå har massa tid över för att slappna av och ha roligt..

Nu ska jag hoppa i säng så att jag kan vakna pigg imorn kl 7. Ska försöka dämpa min ångest med fyra timmars effektivt läsande av boring kurslitteratur! yay for me!

Kram

RSS 2.0