Foflolytotota =D

Kom precis hem från min framtida lägenhet, den är MEGAFIN!!! =D Den har en STOR balkong, tvättmaskin, diskmaskin, 10 steg till ungdomsmottagningen, 5 minuter till tre olika mataffärer och dessutom flera klädaffärer i centrum, 2 minuter bort till en stor second hand butik och en massa annat fint. Jag är jävligt nöjd!

Får dessutom låna en stor och fin bokhylla, 32tums-TV och 120madrass. Jag är som sagt JÄÄVLIGT GLAD OCH NÖJD!!


Alltså


Långt ifrån bitter!






Bilder på lägenheten:
http://Haly.bilddagboken.se/index.php?main=L3AvZGF5dmlldy5odG1sP3Q9MTIwNDE1MzIwMSZpZD0xNzIwMTIzODk=

The one and only flytt

På söndag flyttar jag hemifrån :D:D:D typ megaYAY!


Sams bror, Stefan, har en tom lägenhet i huddinge centrum som står och väntar på mig. Det är en relativt stor etta för en bra hyra =D Fick veta att jag kan flytta in i söndags så nu är det snart dags att börja packa mina grejer..  På söndag ska vi flytta över allt och dessutom hinna åka till IKEA och köpa min förbannade säng. ÄNTLIGEN!

Det är en massa saker jag inte har som jag inte riktigt vet hur jag ska få tag på.. Har ingen dammsugare, mopp, tv-bänk, skrivbord, vardagsrumsbord, köksbord och stolar, köksgrejer, gardiner, matta osv... Sånt får lösa sig med tiden =)

Jag har ju faktiskt matchande möbler av det jag har :D Säng, byrå, sängbord och spegel heter alla Malm mellanbrun och är köpta på IKEA. Grymt fina möbler!!! Har också tv och dator och annat smått och gott.. Duschdraperi är inget jag behöver fixa tex, det fick jag av Malin i julklapp =P hehe..

Finns det nån där ute som vill skänka ngt så är det välkommet och uppskattat! =P


En annan skön grej..

Jag fick ingen lön nu i februari för att jag var sjuk i Januari och glömde lämna in mina lönepapper i tid.. (nej, det är inte skönt men det kommer) Det sköna är att jag får den lönen i slutet av Mars samtidigt som jag får Februarilönen. Så det blir dubbel lön i Mars. Men vänta, det kommer mer!

På fredag ska jag skriva på lite papper på jobbet, ska nämligen ta över ett vikariat på jobbet så i Mars börjar min fasta lön.

När man jobbar på timma får man lön i mars för det man jobbat i februari.. När man jobbar fast och alltså får månadslön, får man i mars det man har jobbat för under samma månad. Det innebär alltså att jag får tre löner i mars. Jag är RIIIIK!!  Iaf en månad :D


Det var allt för mig den här gången. tack och hej!


Förresten, jag har en fin pojke och han kommer om en vecka. SHWIHUUU!


Timrå, baby

Imorgon åker jag till Timrå för att träffa my maan =) YAAY!!!

Vi får dessvärre inte pussas för jag har bajsiga munsår och han har körtelfeber.. Nån där uppe, alltså i himlen, inte norrland, tycker inte om att vi ska ses den här helgen.....


Spelar ingen roll för jag åker och ska kramas och mysa ÄNDÅ!



över & ut

Vasakronan Service Partner, service i värdklass

Idag har jag varit på en introduktionskurs med några kollegor.. Det var faktiskt mer intressant än jag trodde att det skulle vara =P

Dom pratade mycket om vad Vasakronan står för och vad service är för oss osv. Det mesta var väl sunt förnuft men det fanns ändå små tips man kunde ta till sig som jag tror kommer kunna hjälpa mig i framtiden. Bland annat hur man ska hantera situationer när en kund är jävligt onöjd..

Givande dag iaf..


Varje dag säger jag till i köket så fixar kockarna en veggorätt åt mig till lunch.. Som varje dag sa jag till i köket när jag ville ha min lunch och satte mig sedan för att äta.. Fick nån rispryl med vårrullar till, det smakade bra... tills jag hade några tuggor kvar på min mat och sen får höra hur en av kockarna råkat ha i fiskbuljong. Till en början reagerade jag inte speciellt starkt, jag sa att sånt händer, för det är ju så sant som det är sagt. Det ÄR sånt som händer, även om det var väldigt otrevligt för min del. Efter ett tag när jag insåg att jag nyss hade smällt i mig massa fiskbuljong började jag må lite illa, eller, jag blev ganska äcklad och ville helt bara ha det där ut ur min mage... Varje gång jag rapade påmindes jag om att jag nyss hade käkat fisk.. Usch, obehagligt såntdär..


Hade ett litet möte med Sebastian imorse där vi reducerade en del av mina arbetsuppgifter tills vidare så att jag kan fokusera mig på kassan, jag ska nämligen bli kassaansvarig. Han förklarade för mig att han tycker att jag gör ett väldigt bra jobb och att jag är duktig, och att det inte är många som lär sig kassan så snabbt som jag har gjort. Så därför litar han på att jag kommer klara av den tjänsten, som är en ganska viktig tjänst för att saker ska rulla på. Förtroende, yaay!


Lite smått och gott om saker som händer på jobbet blev det visst..

Sara ska typ praktisera hos oss den här veckan, nu är det ju bara tre dagar kvar på veckan men ändå.. Hon ska väl stressa omkring med kallskänkorna och så.. Kan bli en kul grej att ha syster på samma jobb =)


Det var allt ifrån mig den här gången, på återseende!

Vila i frid

Idag när jag satt mitt uppe i kassan och räknade och hade mig fick jag ett samtal från min syster Sara. Hon berättade att vår gamla lärare Conny, som vi hade i grundskolan, har dött av en hjärtattack.

Min första reaktion var att börja gråta, och att Sara grät som en galning i telefonen fick mig inte direkt att hålla tillbaka på tårarna, så där satt jag med pengar och papper över hela bordet och bölade.

Nu har det gått några timmar och jag känner att jag inte har nån aning om hur jag ska känna, ena sekunden är det relativt lugnt men andra sekunden kan jag känna en stor klump i halsen igen. Jag hade honom som lärare under högstadiet och gick ut för 4 år sen, men har träffat på honom flera gånger sen dess på bland annat olika konserter osv, och varje gång jag har träffat honom har jag blivit så glad. Han har också verkat vara glad över att träffa mig igen. Så nu känner jag mig känslomässigt förvirrad.

Han var en grym lärare som alltid pratade på otroligt mycket på lektionerna och ofelbart halkade in på andra ämnen som var roligare att prata om. Han var som en rar gammal farbror/morfar/nalle! Jag minns många gånger när vi har pratat om honom, att vi alltid har lagt på en ödmjuk ton på rösten. Han var den slags människa man kunde säga "ååh, lilla Conny" om och alla fattade direkt vad man skulle tänka och känna.

I vilket fall som helst vill jag tillägna Conny det här inlägget.

image18 image19

Vila i frid, jag kommer alltid minnas dig som en grym person som alltid hade glimten i ögat!

Kläder?

Jag tror att det sitter en liten klädgalen tomte bakom mitt element. (Alltså en tomte som är galen i kläder.. Finns det ordet, klädgalen.. Nu finns det!)

Under dom senaste månaderna är det mer än bara strumpor som har försvunnit spårlöst ur min garderob, jävla giriga tomtjävel!

Fick ett par grymt snygga trosor i födelsdagspresent av Sofie som jag hann använda hela 2 gånger innan dom försvann, Mina goda gamla cheap mondaybyxor är spårlöst försvunna nu helt plötsligt. I somras köpte jag en svart tröja på gotland som jag blev kär i som nu har varit borta sen okt/nov nån gång... Men det som tar priset, det som får mig att fullständigt tappa det lilla vett jag föddes med, är att min mössa är borta och har varit borta i snart tre veckor. MIN HELIGA MÖSSA, som inte går att köpa i affären längre.

Jag är JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄVLIGT bitter!

En glad sak

Hej!

Tänkte bara säga hej och kanske lite till....

Börjar trivas massor på jobbet, känns som att jag börjar få koll på läget vilket är väldigt skönt.. Det är bara ibland när jag räknar kassan som jag blir förvirrad och tror att jag har gjort fel, vilket jag gör ibland eller kanske tillochmed rätt ofta. Hanna och siffror var inte något gudarna ville.

Jag är glad förresten! Inte för att jag annars går omkring och är ledsen eller arg, eller något annat än glad, men jag är liksom på ständgt bra humör typ vilket är guld värt!

Förra helgen var jag uppe i Timrå och spelade in en duett och myste med en kille som heter stefan som skrev till mig på youtube och föreslog just detta.. Eller, han föreslog inte att vi skulle mysa, det hade varit konstigt tror jag nog. Men sen myste vi iaf. Låten blev bra och är ännu inte riktigt klar, men det kommer =) En annan som kommer är Stefan på torsdag. Swuihuuuu!!

På torsdag är det alla hjärtans dag, och jag måste ärligt säga att jag alltid har hatat den dagen för att att jag alltid har varit ensam just den dagen. Känns som att det bara är ngt som finns till för att sälja så mkt skit som möjligt och därav tjäna mer pengar än vanligt. och egentligen är det så jävla konstigt att man just den dagen ska visa extra mkt uppskattning och kärlek. Kan man inte få välja dag själv eller kanske alltid ha det som ett mål för dagen, varje dag? hur som helst, jag försöker väl hitta nån slags mix. Det här året har jag nån att dela denna dag med vilket är niiice, men jag tänker inte gå till affärerna och köpa deras jävla blommor eller kort! Nä, jag ska bara ha det allmänt asmys och vara glad och mysig!

Puss

image17

RSS 2.0