Stekt fisk med couscous och röror

Det var länge sen vi åt fisk så idag gjorde jag världens godaste fiskrätt som jag blev väldigt nöjd med och därför vill dela med mig av.

2-4 pangasiusmal-filéer
2 msk creme fraiche
2 msk majonnäs
2 grovrivna morötter
½ finhackad rödlök
3 små finskurna tomater
1 stor vitlöksklyfta
1 msk tomatpuré
½ dl vatten
1 grönsaksbuljong
Couscous
smör/olja
Salt
Socker
Vitpeppar
Citronpeppar
Basilika


Varm salsa:
Stek morot, rödlök och tomat på mellanvärme. Häll på salt, socker, vitpeppar, basilika, tomatpuré och vatten. Pressa i vitlök. Låt puttra.

Kall dressing:
Blanda creme fraiche och majonnäs. Häll på lite salt och citronpeppar.

Fisk:
Häll på salt och citronpeppar. Bryn kort tid på båda sidorna på hög värme så att fisken tar färg. Stek sedan på eftervärme med lock på tills fisken är klar.

Couscous:
Koka upp vatten med buljong, salt och smör/olja. Tillaga couscous efter beskrivning på förpackningen.

Servera och njut!

2-4 Pangasiusmal-filéer
2 msk creme fraiche
2 msk majonnäs
2 grovrivna morötter
½ finhackad rödlök
3 småskurna små tomater
1 stor vitlöksklyfta
1 msk tomatpuré
½ dl Vatten
1 grönsaksbuljong
Couscous
Smör/olja
Salt
Socker
Vitpeppar
Citronpeppar
Basilika


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0